Fotografie-Linda 
Voor studio fotografie in Wassenaar

25 mei 2020 "Leeg" 

Ik zit al minstens 10 minuten naar een leeg scherm te staren….Leeg…dat ben ik af en toe ook een beetje…

Ondanks dat er gelukkig weer wat opdrachten in de planning staan (YEEEEH!) is de agenda niet vol. Het liefste wil ik gewoon minimaal 1 shoot in de week, dan ben ik in m’n element. Ik baal daar een beetje van en mis dat vuurtje wat het me geeft wanneer ik met mijn camera in mijn handen sta! Het is ook logisch in deze tijd, waarin andere ook minder werk en dus inkomsten hebben. Maar toch heb er vertrouwen in dat het wel weer komt….

Daarnaast zitten we een beetje in een “ flow” zo’n flow van dat dagen veel het zelfde zijn. Aan de ene kant geeft dat rust en een vrij gevoel. Soms voelt het zelfs een beetje alsof we vakantie hebben. We doen in de ochtenden dat de jongens niet naar school hoeven rustig aan. Daarna zitten we samen aan tafel, Pepijn aan zijn huiswerk, mees tekent of zit te knutselen, ik help waar dat nodig is en probeer wat te lezen of kleur gezellig met Mees mee.  En dan hebben we de rest van de dag vrij… ik stimuleer de jongens om lekker buiten te spelen, we doen een spelletje, gaan een stuk wandelen of fietsen. Meer dan dat kan niet…en dat maakt me soms een beetje leeg…. De weken vliegen voorbij… we zitten al in week 10 van het nieuwe normaal…

Gelukkig kan er weer een beetje meer en konden we gister bijvoorbeeld gezellig bij een vriend BBQen. Buiten met een vuurtje en een kacheltje erbij en gezellige en open en eerlijke gesprekken. Die momenten zijn fijn! Ook at ik gister een taartje op mijn neefje zijn 5.5ste verjaardag!!! Tja gekke tijden vragen om gekke acties, love it!

En dan...vandaag is het maandag, voorheen mijn lievelingsdag, mijn edit dag of mijn shoot dag….

Alleen heb ik vandaag geen shoot en helemaal niks te editen en dat vind ik rot! Ik ben moe en er komt weinig uit mijn handen… terwijl vandaag de jongens naar school zijn, ik veel zou kunnen doen, al is het een klus in huis oppakken, een kast uitruimen of iets…. 

Maar tja…mijn BLOG staat voor een eerlijk beeld van de werkelijkheid en soms is dit ook gewoon even zoals het is. Een baaldag, even geen geluksmomentjes zien, moe en chagrijnig zijn en niks willen. En dat niksen doe ik dan ook maar en probeer dat te accepteren (leer momentje!) en misschien dat ik er vandaag ergens stiekem 1 minuutje van kan genieten….van dat niks…wie weet.

Liefs, 

Linda

t.b van lieve mooie Rona